Голова Національної поліції відвідав на Закарпатті поранених поліцейських бригади «Лють»

Під час офіційного візиту до Закарпатської області для зустрічі з угорською делегацією поліції, Голова Національної поліції України Іван Вигівський відвідав поранених під час бойових дій воїнів Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Троє штурмовиків у складі бойових груп брали участь у боях за звільнення Курдюмівки та Кліщіївки Донецької області, виконали поставлені завдання та відкинули ворога, але, на жаль, ціною власного здоров’я. Один з яких – з ампутацією кінцівки. Зараз поліцейські проходять лікування у відомчому шпиталі.

За зразкове виконання службових обов’язків, особисту мужність, сміливість та самовіддані дії Голова Нацполіції вручив воїнам відзнаки – «Знак Пошани».

Іван Вигівський подякував воїнам за службу та побажав скорішого одужання. А також запевнив, що кожен воїн, навіть попри важкі поранення, завжди може продовжувати працювати у лавах Національної поліції України.

ЗакарпатПост