В Ужгородському районі затримали місцевого жителя-переправника

Оперативні співробітники Чопського прикордонного загону затримали в Ужгородському районі 60-річного закарпатця, який переправляв з України до Словаччини громадянина України призовного віку. Заходи з документування правопорушення проводили спільно зі співробітниками Нацполіції, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Правоохоронці встановили, що житель прикордонного села Сюрте познайомився в Ужгороді з 30-річним львів’янином та запропонував йому сприяння у незаконному перетині українсько-словацького кордону. За таку послугу останній заплатив 2000 доларів США.

У визначений час чоловіки зустрілися на автозаправній станції, звідки висунулися у бік держрубежу. Під руху їх зупинили прикордонні оперативники. Помітивши правоохоронців, переправник вдався до втечі. За декілька годин пошуків правопорушника знайшли на околиці міста Ужгород.

Закарпатцеві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Рішенням Ужгородського міськрайонному суду йому обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Тривають слідчі дії, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

ЗакарпатПост