Працівників закарпатських театрів щиро вітаємо з Міжнародним Днем Театру!

Цьогоріч ми продовжуємо відзначати День театру в умовах повномасштабного вторгнення росії до України.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Театри завжди були на передовій як рупори думок, як вихователі національної свідомості, як дороговкази, які вказують вірний шлях. Так залишається і сьогодні.

Відзначаючи ось уже понад півстоліття це прекрасне свято, митці всіх країн прокладають зоряний міст дружби і миру на планеті, підкреслюючи єдність театральної спільноти.

Ще від епохи древньої Греції Храм Мельпомени протягом тисячоліть виховує і об’єднує людство, надихає до творчості і високих естетичних смаків.

Театру належить особливе місце у суспільстві: водночас він є і громадською трибуною, і скарбницею духовної наснаги. Можливо тому цей найдемократичніший жанр мистецтва найулюбленіший серед громадськості.

До Міжнародного дня театру актори Закарпатського академічного обласного театру ляльок та студенти ІІІ курсу фахової передвищої освіти спеціальності «сценічне мистецтво» Академії культури і мистецтв представлять оригінальну версію вистави за творами Івана Франка «Фарбований Лис». 

27 березня, 16:00. Театр ляльок «Бавка». Вхід вільний.                                                                        

Режисер театру і майстер курсу – заслужений артист України Олександр Куцик.

Закарпатпост висловлює щирі почуття вдячності усім закарпатським театралам за вашу подвижницьку працю, нехай вона і надалі слугує високим ідеалам мистецтва, сприяє розквітові української культури й духовному збагаченню нашого народу.

фото з відкритих джерел

Закарпатпост