Ужгород очікує 15 мільйонів євро кредиту на будівництво каналізаційних очисних споруд

Угоду про підготовку кредитного фінансування, укладену цьогоріч між Ужгородською міською радою, комунальним підприємством «Водоканал м. Ужгорода» та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку із метою реалізації проєкту модернізації очисних споруд в Ужгороді затвердили на сесії міськради.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Нагадаємо, наше місто очікує на фінансування в розмірі 15 мільйонів євро для будівництва нової лінії каналізаційних очисних споруд.

Як відомо, очисні споруди в Ужгороді збудовані понад чотири десятиліття тому, розраховані на значно меншу кількість населення. Із того часу вони не лише не модернізовувалися, а й комплексно не ремонтувалися, і на сьогодні практично вичерпали свій ресурс.

Кошти на модернізацію потрібні значні, тому постійно триває робота із залучення партнерів, європейських грантів та інвестицій, інформує Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост