«Дні сакури в Ужгороді» – у місті сьогодні низка заходів, переважна більшість яких має благодійну мету

У центрі міста, у сквері імені Героїв Майдану та біля «Совиного гнізда» розташувалися волонтерські благодійні столики від Рух підтримки закарпатських військових-Ужгород , Творчі Волонтери Ужгород та ЯМаріуполь.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Представляють свою продукцію і хендмейдери, що створюють вироби зі скла, дерева, кераміки, лаванди, прикраси, косметику, декоративні та пряні трави, іграшки, текстильний декор, великодній декор, вишиванки, сувенірну продукцію та багато іншого.

Крафтові виробники презентують сири, м’ясні вироби, вина, равликову продукцію, чаї, джеми, пастилу, мед та інші солодощі.

Працює тематична фотозона, для всіх охочих – аквагрим, «салон» краси, художній пленер та художня алея.

Для наймолодших гостей актори театру ляльок “Бавка” підготували виставу. Хто хоче дізнатися більше про історію Ужгорода, може відвідати безкоштовні екскурсії.

І хоч тепло, яке дуже швидко настало, посприяло тому, що дерева японської вишні масово розквітли раніше, ще на багатьох локаціях можна помилуватися ніжним цвітом сакур. Тож приходьте на ярмарок, відпочивайте з дітьми, підтримуйте місцевих виробників, а особливо волонтерів, які збирають кошти на підтримку наших захисників.

У центрі Ужгорода, де проходить волонтерський ярмарок, виступатимуть місцеві гурти, зокрема «Гудацька тайстра», «Рапсодія», «Текіла Бенд», «Дольче Віта».

А Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради організувало локацію живої музики із виступами академічного естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії, гри на саксофоні та гітарі.

Виступи – благодійні, тож закликаємо робити пожертви на підтримку наших воїнів-захисників у волонтерські скриньки, інформує Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост