В Ужгороді проходить турнір з дзюдо пам’яті Андрія Шерегія серед юнаків та дівчат

Цими днями в Ужгороді – відкритий традиційний турнір з дзюдо пам’яті Андрія Шерегія серед юнаків та дівчат 2008-2010 рр. н. «Randori Spring Cup» та Кубок Ужгорода. Проходить він на базі Ужгородського ліцею імені Августина Волошина.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Андрій Андрійович Шерегій – знаний на Закарпатті викладач-тренер дзюдо, автор книги та засновник першого в області спортивного клубу дзюдо «Вікторія». Виховав не одне покоління спортсменів, серед яких чемпіони України, призери Європи, кандидати та майстри спорту України. Організував та провів велику кількість змагань місцевого, всеукраїнського та міжнародного рівнів. На жаль, серце відомого спортсмена перестало битися минулого року.

У змаганнях беруть участь близько 250 спортсменів з різних областей, а також спортсмени з Румунії.

Як повідомляє пресслужба Ужгородської міськради, спортсменів та тренерів на офіційному відкритті привітали й міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук, побажали подальших успіхів, нових вершин та перемог.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *