Знову на навчання: як одягнутися 1 вересня

До 1 вересня залишилося менше тижня, а це значить, що саме час замислитися, у чому йти до школи або університету. У цей день хочеться бути особливо красивою, адже після літа ви з однокласниками і одногрупниками немов знову бачите одне одного вперше, і важливо справити хороше враження. Тому підібрали для тебе кілька стильних образів, яке зроблять твоє повернення на навчання пам’ятним для оточуючих, і той самий хлопець із паралельного класу нарешті точно тебе помітить!

Підбирати образ варто, орієнтуючись на модні тренди, і хоча шкільні костюми на подіумах можна зустріти рідко, багато елементів колекцій відомих брендів цілком можуть доповнити твій school look! Про них і поговоримо,повідомляє novy.tv.

Розпочнемо з найпопулярнішого прийдешньої осені кольору – Grenadine. Це яскравий відтінок червоного з нотою помаранчевого, полум’яний і соковитий. Звісно, total look цього кольору для навчання не підійде, зате барвистий акцент цілком може доповнити образ. З чорним костюмом вигідно виглядатиме сумка червоного кольору, легкий шарф або ж вишукані човники відтінку Grenadine.

s-chem-nosit-krasnye-tufli-78

На піку популярності широкі плечі, як у 80-х. Тому, вибираючи піджак, зверни увагу саме на цю деталь. Щоправда, варто утриматися від широких плечей, якщо у тебе невисокий зріст – вони візуально зроблять тебе ще нижчою.

SS-2

Все ще актуальними залишаються костюми, схожі на піжами. Для 1 вересня такий образ – ідеальний. Легкий поясок, вільний подовжений піджак і рівні брюки – твій образ буде найяскравішим на лінійці!

9731698210_c35d5d2ecd_o

Якщо тобі до смаку укорочені брючки або кюлоти, сміливо вибирай їх для урочистого свята. Доповни образ легкою шифоновою блузкою і човниками, вийде дуже стильно і стримано.

1499163891_0916d46b72878303de7661b069804ec3

У моду повертається кльош, тож у магазинах зверни увагу саме на цю свіжу модель брюк. Такі штани візуально збільшують зріст і роблять фігуру більш витонченою і жіночною. Туфлі на товстих грубих підборах додадуть образу особливу родзинку.

bryuki-klesh-5

Якщо у твоєму навчальному закладі особливо експериментувати з формою не дозволяють, доповни look аксесуарами. Знову ж таки, повертаючись до трендових 80-х: з білою блузою або сорочкою дуже вигідно виглядатиме велика яскрава брошка.

Вибираючи сорочку, віддай перевагу асиметричним моделям, наприклад, подовженим ззаду. Якщо ж ти прихильниця легеньких блуз, вибери модель із рюшами та воланами – вони додадуть образу грайливості.

5b224899780d5b4a6ab46fdbd66c2718

Хоч який образ ти б обрала, пам’ятай: головне – бути собою. Хоч яким стильним був би твій look, якщо тобі в ньому некомфортно, це буде помітно!

zakarpatpost.net

1b2e4ed3aa21ffb085e10b27aabd5b6c 265_tumblr_ne5e6obho41qlgn6ho1_1280 bluzki-s-ryushami-21 Clochet-streetstyle-details-loafers-clutch-paris-fashion-week-2 hbz-street-style-australia-fw2015-day4-16_1

Le-Fashion-Blog-Model-Off-Duty-Milan-Street-Style-Taylor-Marie-Hill-Long-Wavy-Hair-Sweater-Backpack-Leather-Pants-Boots