Закарпаття: Водій вантажівки на кордоні позбувся високочастотного радіоелектронного приладу

Минулої ночі на вантажному терміналі митного поста «Ужгород» інспекторами вилучено незадекларований високочастотний радіоелектронний пристрій…Повертався водій вантажівки із Угорщини додому через українсько-словацький кордон. В зоні митного контролю 46-річний закарпатець «щиросердечно» запевняв митників у тому, що підлягає обов’язковому декларуванню, не переміщує.

Однак при перевірці кабіни каміона увагу інспекторів привернув пристрій на спальному місці водія. За лічені хвилини в руках митників виявися високочастотний радіоелектронний пристрій, а саме «Система хронометражу для вимірювання часу» марки «RFID», що використовується у спортивних змаганнях.

На запитання, чому не задекларував товар, водій відповів, що даний пристрій йому не належать. Ще в Угорщині один незнайомий громадянин попросив його перевезти в Україну цю річ, де потім йому зателефонують і заберуть.

Порушивши митні правила, водій позбувся радіолектронного пристрою, придбаного за 1000 Євро, до рішення суду, повідомила Інтернет-виданню zakarpatpost.net  Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Ужгородської митниці.

zakarpatpost.net