Видавництва Закарпаття візьмуть участь у книжкових виставках 2010 року

Відбулася нарада при заступникові голови обласної державної адміністрації, на якій розглянуто питання про організацію та участь закарпатських видавництв у книжкових виставках 2010 року.
Відзначалося, що управлінням інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації на даному етапі проводиться організаційна робота щодо участі закарпатських видавництв у  VI Київській міжнародній книжковій виставці – ярмарку та XVII Міжнародній книжковій виставці “Форум видавців у Львові”. На них передбачено презентацію нових видань наших видавництв, дискусії за участю  письменників, літературознавців, читачів тощо.

Як відзначив на нараді заступник голови державної адміністрації Іван Качур, такі заходи сприяють  зближенню книговидавців, а також тих, для кого працюють книговиробники, ― читачів. Він підкреслив, що особливу увагу слід звернути на формування виставкових стендів крайових видавництв, представивши на них найкращі видання.

На нараді обговорено питання щодо відновлення діяльності книжкової виставки – ярмарку  “Ужгородський книжковий Миколай”, яка щорічно проводилася в Ужгороді за участі українських та зарубіжних книговидавців, письменників, літературознавців та книгорозповсюджувачів.

Заступником голови державної адміністрації дані відповідні доручення щодо організації  підготовки та проведення книжкових виставок.

Управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації