Закарпаття: В Ужгороді роботодавець заборгував своїм працівникам 14 000 грн.

Вчора, 23 червня, троє жителів Ужгорода повідомили співробітників міліції, що їхній роботодавець не виплачував їм зарплатню.
Про це повідомила начальник міського відділення Ужгородського МУ ГУ МВС України у Закарпатській області, підполковник міліції Катерина Кийович.

За словами Кийович, вчора до міліції звернулася ужгородка 1970 року народження. Жінка повідомила, що працювала продавцем, а її роботодавець з вересня 2009 року по лютий 2010 року не виплатив їй зарплатню, а це 3750 грн.

З аналогічною заявою на того ж приватного підприємця до міліції звернулася ужгородка 1967 року народження. Їй роботодавець за вищевказаний відрізок часу період боргує 3750 грн.

“Того ж дня до нас звернувся чоловік 1979 року народження, який працював у цього ж підприємця   робітником комплексного обслуговування будівель. З грудня 2009 року по березень 2010 року роботодавець не виплатив працівникові 9 тисяч гривень”, — інформує Кийович.

Загальна сума боргу роботодавця складає близько 14 тисяч гривень.

Слідство провадять працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Ужгородського МУ.

“Якщо вина підприємця підтвердиться, то йому може світити умовне покарання з позбавленням права займати керівні посади протягом певного періоду”, — зазначає Кийович.

Евеліна Гурницька, РІО