Футбольна дружина Закарпатської ДАІ — у фіналі міліцейського чемпіонату України

16-17 липня в Україні пройшли зональні змагання чемпіонату МВС України з міні-футболу, котрий проходив у п’ятьох зонах. Уперше зональний турнір проходив і на Закарпатті.
До слова, і минулого року наші “даішники” стали найсильнішими в зональних змаганнях у Західному регіоні, котрий тоді проходив у Тернополі. Цього разу у нашу область прибули команди зі Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Тернополя.

Урочисту частину змагань, котра проходила на території готельно-ресторанного комплексу “Камелот”, відкрив заступник начальника ГУ МВС начальник управління кадрового забезпечення полковник міліції Володимир Петрицюк. Після вступного слова та побажань показати якісну гру, відбулося жеребкування команд.

Відтак, розпочалися поєдинки, котрі визначили фаворитів. Першого дня закарпатські правоохоронці обіграли тернопільчан з рахунком 1:0 та Івано-Франківських міліціонерів (2:0). на жаль, не обійшлося без втрат. Вже у першій зустрічі отримав травму один з кращих нападників Юрій Бабуський. Наступні поєдинки довелося проводити без цього нападника. На високому рівні зіграв і Львів, котрий не залишив шансів своїм суперникам навіть на нічию. Івано-франківців та буковинців львів”яни перемогли з однаковим рахунком 3:0.

Наступного дня відбувся ключовий поєдинок між фаворитами змагань: закарпатцями та львів’янами. Варто сказати, що зустріч між цими командами завжди мала досить принциповий характер. Зважаючи на кращу різницю забитих м’ячів, нашу команду влаштовувала тільки перемога. На жаль, львівські даішники грали досить жорстко, навіть подеколи грубо. на перших хвилинах отримав травму Михайло Варга, котрий не зміг продовжити зустріч. Та, навіть не зважаючи на маленьку лаву запасних, наші правоохоронці зуміли вирвати перемогу у гостей. Переможний гол на рахунку капітана команди Олександра Ковальчука, котрий, до слова, у цей день святкував день народження. В останній зустрічі окрилені перемогою наші спортсмени не залишили жодних шансів буковинцям, котрих перемогли з рахунком 3:0.

Отож закарпатські “даішники” і цього разу стали найсильнішими у західному регіоні, виборовши путівку в фінальну частину, котра з 13 по 16 серпня проходитиме у Вінниці. там зіграють переможці інших зон, котрі й визначать чемпіона.

Іван Ладжун, ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області