Як закінчиться двобій ужгородського “Закарпаття” та армянського “Титану”?

Пан або пропав — ось реалії Кубка України. Нічиї бути не може, дуель складається з одного матчу. Тож не виключено, що у середу на «Авангарді» побачимо не лише основні 90 хвилин, а й додаткові дві п’ятнадцятихвилинки, ба — навіть серію пенальті!
Звісно учасники двобою іншої думки: здається мені, що в таборах “Закарпаття” і “Титана” упевнені в своїй перемозі. А ось кому віддають перевагу спортивні журналісти?

Богдан ДУБОВИЙ, редактор відділу газети “Новини Закарпаття”:

“Закарпаття” — “Титан” — 2:1

“Матч не видасться легкою прогулянкою, однак господарі поля повинні перемагати. Найперше тому, що їхній рівень майстерності переважає. Не насторожує навіть теперішнє лідерство “Титана” у першій лізі. Як мінімум один гол повинен забити Матвій Бобаль”.

Микола МАЦАК, прес-аташе ФК “Титан”:

“Закарпаття” — “Титан” — 1:1, перемога армянців у серії пенальті

“На мій погляд у кубковій дуелі святкуватимуть звитягу гості. В ігровий час голів багато забито не буде, а ось у післяматчевій “лотереї” вдача повинна усміхнутися нам. Звісно це буде складно зробити, бо за рівнем майстерності окремих виконавців “титанівці” явно програють ужгородцям. Та наша сила — досвід і талант головного тренера, награний склад, бійцівський дух, колективізм”.

Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ, головний редактор газета “Спорт тайм”:

“Закарпаття” — “Титан” — 3:1

“І не обговорюється інший результат окрім перемоги ужгородців! Сили нерівні, і попри те, що на поле у господарів вийде не основа, клас зіграє свою роль. А забивати повинні Сергій Алексєєв, Платон Свиридов та Юрій Целих”.

Інформаційний відділ ФК “Закарпаття”