На Херсонщині пройде заключний етап XVI Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

З 3 по 13 вересня в смт Лазурному Херсонської області відбудеться XVI Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних. У змаганнях братимуть участь 27 юнацьких команд віком до 17 років із усіх куточків України.
Відкриття Фестивалю о 18:00 5-го вересня на центральному майданчику дитячого центру «Прибережний». На Фестивалі юнаки та дівчата покажуть артистизм та вміння вдало жартувати під час конкурсів «Візитка», «Домашнє завдання», проявлять знання пожежної справи у конкурсі капітанів, а також продемонструють свої навички та фізичну підготовку під час спортивних змагань.

На урочистостях з нагоди відкриття Фестивалю будуть присутні заступник Міністра МНС України Микола Герман, заступник Міністра МНС України Віталій Романченко, начальник головного управління МНС у Херсонській області Олександр Пікуль та представники місцевих органів влади.

Шановні представники засобів масової інформації!

Акредитація триває до 12:00 5-го вересня за телефонами: (0552) 42-27-01 (ГУМНС у Херсонській області). Контактні особи: Лисенко Галина Пилипівна (050) 243-41-32, Федоренко Оксана Володимирівна (068) 278-10-22.

Прес-служба МНС України