Чергова аварія на переїзді: локомотив протаранив Mercedes

На залізничному переїзді поблизу Львова локомотив протаранив легковик, який виїхав на заборонений сигнал. Загинули двоє людей, у важкому стані госпіталізовано дитину.

Також у важкому стані госпіталізовано дитину у реанімаційне відділення дитячої лікарні Львова. За іншою інформацією 10-річна дівчинка відбулася переляком.

За даними ДАІ, автомобіль Mercedes виїхав на залізничну колію, якою вже рухався локомотив. Після зіткнення локомотив протягнув іномарку ще близько 100 метрів по колії від переїзду.

Даний залізничний переїзд обладнаний світловою та звуковою сигналізацію, однак шлагбауму немає. Переїзд перевіряли за чотири години до зіткнення. Все працювало справно.

Це вже четверта аварія на залізничному переїзді в Україні за останні 10 днів.

Найгучнішою та найкривавішою стала ДТП в Марганці Дніпропетровської області, де на залізничному переїзді пасажирський автобус зіткнувся з потягом. В результаті аварії загинуло 45 людей.

Того ж таки дня поблизу Запоріжжя потяг протаранив трактор. У результаті якої загинув тракторист, який почав рух через залізничний переїзд на заборонений сигнал семафора.

Наступного дня водій швидкої допомоги з породіллею порушив правила дорожнього руху, виїхав на закритий переїзд, де зіткнувся з локомотивом пасажирського потягу. Загинули подружня пара і фельдшер швидкої.

tsn.ua