Ужгород: Ціну на квиток у маршрутці знизили, щоб …збільшити майже на гривню?!

Від початку третього місяця зими життя ужгородців трохи “підсолодили”, адже з 1 лютого мешканці обласного центру Закарпаття та його гості платять за міський проїзд “всього” 1 грн. 75 коп. Економія у сімейному бюджеті казкова — 25 коп за один проїд у маршрутці! Але така “насолода” триватиме всього тільки два місяці. Опісля тариф проїзду у міському транспорті переглянуть.
Вочевить, він підскочить знову.  Водії подейкують, що вартість проїзду збільшиться  до 2 грн. 50 коп. Але чи буде це так — побачимо.
На думку багатьох ужгородців, міська влада могла б заглянути  у минулі часи. Тобто, чи не варто б було знову повернутися на декілька років назад до колишніх проїздних квитків у міському транспорті, які були  дійсні для прїзду пасажира протягом цілого місяця. Адже у нас, в той  “золотий  вік” ХХ-го століття,  такі проїздні квитки були в продажі і користувалися немалим попитом у населення.

Чому б зараз їх знову не повернути із минулих, але ще не забутих часів, у наше сьогодення?… Це дало б змогу заощадити  у родинному гаманцю чималі гроші. Тим більше, якщо у сім’ї проживає  троє чи більше людей, які їздять на  міському  транспорті кожного дня.  Не потрібно забувати і про дітей-школярів та студентів. Вони також користуються міським транспортом якнайменше – пֹ’ять днів на тиждень. І це чимала витрата коштів для родини. Що скажете?…

Тетяна Горянка, Ужгород