Закарпаття: Житель Ужгорода, убивши сестру дружини, повісився на березі річки

Трагічна історія сталася у минулі вихідні: житель обласного центру Закарпаття м.Ужгород убив рідну сестру своєї дружини, після чого повісився сам.

Як повідомили в Ужгородському МВС України в Закарпатській області, трагедія трапилася в одній з квартир по вулиці Щедріна, де проживала, на перший погляд, цілком нормальна родина – чоловік, дружина і дочка.

4 лютого господиня квартири святкувала свій день народження і ввечері чекала в гості рідну сестру. Та спочатку передзвонила, попередивши, що не зможе прийти, але пізніше, передумавши, все-таки прийшла. Після тривалого застілля господиня з дочкою пішли спати, а чоловік з родичкою залишилися ще за столом. О 6 годині ранку господиня квартири прокинулася і вийшла до сусідньої кімнати. Картина, яку вона застала, привела її в шок: на підлозі в калюжі крові лежало спотворене тіло її сестри. На тілі та обличчі видно було безліч колото-різаних ран. Жінка, розбудивши дочка і чоловіка, почала з’ясовувати, що сталося. Поки вони в шоці бігали по квартирі, чоловік схопив мотузку і вийшов на балкон. Там, прив’язавши її до перилла, спробував повіситися, але в цьому йому завадила дружина, яка вчасно вибігла слідом за чоловіком. Але навіть це не зупинило вбивцю: чоловік одягнувся і без зайвих слів пішов з дому. Рівно через годину співробітники міліції виявили його бездиханне тіло висить на дереві на березі річки Уж. Що саме відбулося між родичами в ту злощасну ніч, на жаль, вже ніхто не зможе з’ясувати. Співробітники міліції проводять зараз розслідування з даного вбивства. У загиблої жінки залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Як розповіла співробітникам міліції господиня квартири, її чоловік останнім часом любив випити, тому, не виключено, що кривава драма розігралася саме на грунті “білої гарячки”…