Закарпаття: У селі Арданово на Іршавщині востаннє ремонтували дорогу ще в 1986 році

Займатися доброю справою, робота не з легких. Для Михайла Михайловича Станинця сільського голови Арданова, рутинна робота на благо односільчан завжди стоїть на першому місці. Ремонт дороги, які робилися в селі датуються 1986 роком. Тому, можна собі уявити, який вигляд вони мали поки за справу не взявся Михайло Станинець.

Звичайно, допомагають і небайдужі односельчани, які підтримують наміри змінити на краще свою місцевість, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у Іршавській РДА.

Завдяки кмітливому господареві села, за власну та спонсорську підтримку, в населеному пункті своїми силами відновили дорогу на ділянці Дунковиця – Арданово протяжністю більше 4 кілометрів, проведено ямковий ремонт. Та не тільки дороги вдалося облаштувати, але й зробили чистку кюветів, побілку дерев, облаштували освітлення, прокопати стічні канави в селі.

Населений пункт збагатився аж на 100 саджанців каштанів та 300 декоративного дуба. У дуже важких умовах приходиться працювати адже, зовсім не вистачає коштів, якщо держава не буде допомагати, то втратимо й те, що маємо – зазначає Михайло Михайлович.

Тож, будемо сподіватись, що добра справа не залишиться марною, а село Арданово буде виглядати привабливо, як для їх жителів так і для гостів села.

zakarpatpost.net