Закарпаття: Ірина Акімова, виконавчий секретар Комітету з економічних реформ розкритикувала сайт Закарпатської ОДА

Під час засідання регіонального Комітету з економічних реформ при Закарпатській ОДА, перший заступник глави Адміністрації Президента України,  виконавчий секретар Комітету Ірина Акімова піддала критиці роботу сайту обладміністації.

Зокрема, Ірина Михайлівна після доповіді Олександра Ледиди запитала у губернатора області – чому на сайті ОДА у розділі “Обласний комітет з економічних реформ”  підрозділ (Громадське обговорення) останній запис датований 16.04. 2010 р.

Акімова також наголосила на необхідності здійснювати постійний моніторинг ефективності  реалізації програми  економічних реформ в Закарпатті,  підготовки пропозицій та вивчення громадської думки щодо питань, які розглядаються комітетом,  забезпечити висвітлення у засобах масової інформації результатів роботи обласного комітету.

Зараз на сайті ОДА, як в головних новинах, так і розділі Комітету все ще немає жодної інформації про проведення в Ужгороді засідання регіонального Комітету з економічних реформ при Закарпатській ОДА та його підсумків, зокрема,виступів Президента та інших посадових осіб краю, приймавших участь у засіданні.

zakarpatpost.net