“Чебурашка” скоро зникне

Незабаром міська влада Ужгорода може виправити одну з найбільших архітектурних помилок: демонтувати знамениту «чебурашку» – двосторонній біл-борд на площі Петефі. До речі, цю “прикрасу” обласного центру було встановлено ще під час попереднього мерства Віктора Погорєлова.

За останній тиждень в місті значно поменшало великих незграбних біл-бордів. Демонтовано вже 6 дощок – на площі Корятовича та  на кільці на площі Дружби народів. На черзі – знаменитий «чебурашка» – двосторонній біл-борд на площі Петефі.

Ця кількатонна конструкція колись встановлювалася протягом кількох днів, тепер перед комунальниками стоїть завдання швидко її демонтувати, при чому без шкоди рухові транспорту: борд стоїть в одному з найбільш завантажених автотранспортом місць Ужгорода.

Начальник муніципальної поліції Борис Борисов  запевнив, що конструкцію можна демонтувати таким чином, щоб не перешкоджати руху авто. За його словами, далі збираються демонтувати борди на Минайській. Загалом кількість громіздких реклам має стати менше на третину. Демонтаж здійснюється коштом власника, а «чебурашка», до слова, належить одному з членів міськвиконкому, який, як бачимо, не дотримується його ж рішень.

P.S. Усі сьогоднішні намагання комунальників звільнити місто від “чебурашки” залишилися без результату. Борд і далі ганьбить Ужгород.

karpatnews.in.ua