Ужгородська влада обіцяє навести лад на дорогах

Наступного року ужгородські жінки зможуть сміливо одягати підбори?..

Для жінок, які ходять пішки (загалом в Ужгороді пішки ходить близько 70 відсотків городян, хоча кожен четвертий ужгородець має автівку), таке може стати можливим без небезпеки для здоров’я хіба за умови, що відремонтують тротуари.

Принаймні це міський голова Ужгорода пообіцяв 27 грудня під час підсумкової прес-конференції. Ремонт 10 км доріг, виконаний цього року за кошти з місцевого бюджету (понад 3 млн. грн. та майже 7 млн. із держбюджету) ужгородці мали змогу оцінити вже з перших тижнів, коли свіжий асфальт практично «намотувався» на колеса автівок, а «полатані» ями з’являлися знову вже через тиждень-другий. Однак такі прикрі «частковості» не завадили градоначальникові відзвітуватися перед предстаниками ЗМІ про те, що «річне завдання ми виконали».

Чотири сотні вулиць і доріг в Ужгороді потребують термінового ремонту, але на наступний рік заплановано реконструкцію тільки чотирьох, це вулиці Швабська, Мукачівська, Капушанська та Тельмана. Хочеться сподіватися, що принаймні тут ужгородки зможуть сміливо ходити на підборах, а під час дощу перехожі не мочитимуть ноги у глибоких баюрах, як нині.

rionews.com.ua