Ужгород готуватимуть до Великодня під час суботника

З метою впорядкування території міста, приведення в належний санітарний стан міських парків та скверів 30 березня в Ужгороді оголошено міський суботник з благоустрою. До участі у ньому залучаються всі міські служби, установи і підприємства, та городяни.

Працівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ужгородської міської ради проводитимуть санітарну очистку від сміття та опалого листя визначених територій. А житлово-комунальні підприємства – прибиратимуть та дбатимуть про благоустрій на закріплених прибудинкових територіях, залучаючи мешканців житлових районів, і також мають забезпечити вивіз зібраного сміття, – йдеться у розпорядженні міського голови (http://umr.uzhgorod.ua/download/r/Rozporjadzhennja%20subotnyk.pdf).

Згідно з ним керівникам установ освіти, культури та  медичних закладів наказано організувати роботи з приведення закріплених (прилеглих) територій в належний санітарний стан. Керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності, приватним підприємцям, громадянам рекомендовано долучитися до участі у міському суботнику та  провести комплекс робіт щодо збору, вивезення відходів та опалого листя з власних і прилеглих до будинків, об’єктів, установ та підприємств територій.

Міські служби забезпечують транспорт для вивезення зібраного сміття з об’єктів міського благоустрою, а полігон твердих побутових відходів прийматиме вантажі безкоштовно. Такий захід має на меті підготувати Ужгород до свята Великодня.

Прес-служба Ужгородської міської ради