В Ужгороді на території школи міліція затримала наркоділка

Вживання наркотиків, у першу чергу куріння марихуани, стає все більш популярним серед сучасної молоді. На цій згубній пристрасті молоді намагаються заробити різного роду наркоділки, не боячись продавати наркогидоту просто в навчальних закладах. Таких негідників затримує і притягає до відповідальності міліція.

Так, вечірньої пори на території однієї з шкіл Ужгорода працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали 35-річного жителя міста, в кишені куртки якого знайшли та вилучили поліетиленовий пакет із 10 грамами марихуани. Для кого призначалася ця партія наркотиків, повинно зясувати слідство.

А вже наступного дня попався ще один любитель «кайфу». Вечірньої пори «бнонівці» спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут» зупинили для перевірки на вулиці 30-річного жителя міста, який поводив себе підозріло.

Професійне чуття не підвело правоохоронців: затриманий добровільно видав шприц, наповнений психотропною речовиною метамфетамін. За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.309 ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотиків). Походження метамфетаміну з’ясовується.

zakarpatpost.net