Дівчина з угорської гімназії Ужгорода – “Найкраща модель України”

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція 14-річної ужгородки Анни Фаркаш, яка здобула титул «Найкраща модель України» на конкурсі «Міні Топ Модель України 2012», що відбувся у Києві 12 травня.
Анна розповіла, що взяти участь у конкурсі їй запропонували представники модельного агентства “One Models Agency”, у якому дівчина вивчає основи модельної справи.

«Спочатку я не хотіла, але потім погодилася. Батьки не були проти і навіть переконували мене спробувати», – розповіла дівчина.

За її словами, у Києві дівчата (45 учасниць конкурсу «Міні Міс України» та «Міні Топ Модель України», від 5 до 14 років) брали участь спочатку у репетиціях, а вже потім у самому змаганні. Там були виходи у різноманітних костюмах, у тому числі, дизайнерських сукнях.

До слова, дівчина вже демонструвала одяг від дизайнерки Ольги Краснової під час показу у «Панорамі». 1 червня також працюватиме моделлю на «Uzhgorod Fashion Day». Отриманий титул і родина, і друзі Ані зустріли дуже радо. Водночас, менше емоцій викликала подія у вчителів дівчини, адже довелося пропустити останній тиждень навчання перед іспитами.

Участь у прес-конференції також взяла Соломія Кульчицька, менеджер модельного агентства “One Models Agency”, яка розповіла про модельні контракти з Європи, запропоновані Анні Фаркаш.

«Наразі ми розглядаємо пропозиції, – розповіла Соломія. – Наше агентство співпрацює із модельними агентствами у Франції, Італії. Одна з дівчат нещодавно отримала контракт в Індії. Ми зацікавлені, щоб наші дівчата отримували такі титули, як в Ані, оскільки існує це дає можливість працювати моделями за кордоном у відомих світових агентства і пов’язувати своє майбутнє із модельним бізнесом».

Як розповіла Соломія, у спеціальній школі агентства “One Models Agency” навчають основам хореографія, дефіле, макіяжу, загалом модельного бізнесу.

Щодо перспектив роботи за кордоном Аня розповіла: «Дуже хотіла б працювати моделлю, якщо вдасться. Хотіла б відвідати Францію, Італію». Окрім захоплення модельною справою дівчина грає у великий теніс, любить фотографувати, має намір здобути освіту дизайнера.

zakarpatpost.net