Молоді правоохоронці на Закарпатті взяли на себе порятунок людського життя

Військовослужбовці внутрішніх військ, які проходять службу в обласному центрі Закарпаття, показали свою внутрішню силу – людяність та готовність прийти на допомогу.

Окрім забезпечення громадського порядку сьогодні молоді правоохоронці взяли на себе порятунок людського життя – вони здали кров для пенсіонера органів внутрішніх справ, який знаходиться на лікуванні і потребує донорської крові.

Долучилися до ініціативи військовиків і деякі працівники обласного управління та поліклініки УМВС – це абсолютно здорові люди, які систематично проходять медичні обстеження, контингент, який не викликає у лікарів жодного занепокоєння.

Розуміючи, що для пацієнта кров – єдиний шанс для життя, працівники міліції добровільно зважуються на донорство. Деякі з них зізнаються, що роблять це не вперше, повідомили “НЕДІЛІ” у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

– Здорова донорська кров потрібна завжди. А правоохоронці знають, що таке людські болі та страждання. Якщо виникає потреба то працівники міліції завжди готові прийти на допомогу – окрім виконання службового обов’язку, ними керують і людські почуття. Доречі, наші колективи уже неодноразово брали участь у проведенні масових акцій по здачі крові та намагатимуться робити це і надалі. – розповідає начальник військо-лікарської комісії УМВС Віктор Дідик.

zakarpatpost.net