Євгеній Суслов: «Молодість та професіоналізм нашої команди змінять державу на краще!»

11 вересня відбулась зустріч ужгородців із Євгенієм Сусловим, першим заступником голови Партії Наталії  Королевської  «Україна-Вперед!».

Як неодноразово наголошував під час зустрічі молодий політик, Партія Наталії Королевської «Україна-Вперед!» об’єднала усіх небайдужих людей, які повірили у майбутнє нашої держави  для того, щоб виконати три основні завдання:  нова якість політики – необхідно привести у політику команду молодих лідерів, нова економіка – створити умови для ефективного розвитку та модернізації української економіки, нова якість життя – впевненість у завтрашньому дні кожної української родини.  «Ми переконані, що повинна бути не економіка олігархів, а економіка малого та середнього бізнесу, адже це запорука стабільності держави», – підкреслив Євгеній Суслов. Він також додав, що Партія Королевської «Україна-Вперед!» запропонувала 25 першочергових законопроектів, написаних не політиками, а підприємцями, і вони базуються на таких основних пріоритетах, як  підтримка національного виробника, поліпшення умов ведення малого та середнього бізнесу, відродження виробництва та сільського господарства, ефективна інфраструктура, розвиток освіти та культури, якісної медицини та інші. Всі вони лягли в основу «Народної програми» Партії Наталії Королевської   «Україна-Вперед!».  Відповідаючи на запитання виборців, він зазначив, що для зміни ситуації в Україні потрібна реформа всієї системи управління в країні. «Відповідальність перед   дітьми та майбутнім, довіра людей спонукає нашу команду змінити державу на краще», – впевнено заявив Євгеній Суслов.  «Я вважаю, що професіонали мають займатися кожен своєю справою: медик – лікувати, вчитель – вчити і отримувати за це гідну заробітну плату. Ми боремося за перемогу, щоб щось змінити. Це потрібно усім нам – рух вперед, до перемоги!».

 Під час зустрічі Євгеній Суслов також представив  виборцям кандидата у народні депутати від Партії  Наталії  Королевської  «Україна-Вперед!» –  Миколу Жолтані як активного лідера та успішного підприємця-новатора. Саме такі люди, на його переконання, справами довели свою здатність діяти.

Кілька десятків хвилин тривав діалог про наболіле,  присутні  отримали  відповіді майже на всі свої запитання, висували пропозиції частіших візитів політиків на Закарпаття із обговоренням конкретних проблем.  А  завершив зустріч  Микола Жолтані  словами: «Нам дуже легко йти вперед, ми відчуваємо підтримку лідерів партії, ми знаємо, як треба працювати, на кого рівнятися! Будемо йти і перемагати!».

Михайло СОЙМА