Ющенка викинули з “Нашої України”

Сергій Бондарчук звинуватив екс-президента в зраді програмних ідей партії.

Про таке рішення партії повідомив голова політради партії “Наша Україна” Сергій Бондарчук на брифінгу в суботу

Він процитував рішення ради Київської міської організації партії “Наша Україна”, в якому наголошується, що під час парламентських виборів 2012 року за рішенням Ющенко були проведені заміни членів окружкомів і дільничних комісій від Української народної партії і “Нашої України” в південних і східних областях країни на представників Партії егіонів, що завдало значної шкоди авторитету партії”.

“Такими діями Віктор Ющенко зрадив програмні ідеї партії “Наша Україна”, – наголошується в рішенні. У документі також сказано, що Ющенко не виконав взяття на себе публічні зобов’язання по виплаті боргів партії за 2009 рік. Крім того, “з метою уникнення звітів і відповідальності за допомогою підконтрольних йому членів президії” Віктор Ющенко блокує скликання з’їзду партії, “намагається незаконним способом узурпувати керівництво в партії”.

“Рада вирішила виключити Ющенка Віктора Андрійовича з членів партії “Наша Україна”, – підкреслюється в рішенні. Як повідомлялося, 26 січня прихильники Ющенка і прихильники Бондарчука намагалися провести два паралельних засідання політради в різних місцях.

http://tsn.ua