У Воловецькому районі майданівці заклеїли розкішний маєток Медведчука наліпками і карикатурами

Політик не вийшов до своїх гостей.

Активісти закарпатського Автомайдану пікетували дачу прихильника Митного союзу Віктора Медведчука. До маєтку, який збудований у лісі, під’їхало близько півсотні автомобілів.

Біля воріт на них уже чекали правоохоронці. Міліція пояснила це тим, що напередодні від закарпатських прихильників “Українського вибору” в бік пікетувальників лунали погрози.

Утім, акція минулася без інцидентів. Чи перебував у цей час господар на дачі, достеменно не відомо, тому що ані він, ані його представники до пікетувальників не виходили. Люди обмежилися скандуванням гасел, наліпками і карикатурами на воротах. При цьому на прохідній залишили петицію до політика.

“Ми сьогодні зібралися тут, щоб показати, що нам не байдуже те що відбувається і ми не будемо просто так сидіти і слухати, коли нам заявляють про Митний союз, коли нам заявляють, що наш вибір Митний союз і проти асоціації з ЄС”, – сказав Юрій Світлик, активіст ужгородського Євромайдану.

Нагадаємо, Медведчук раніше оголосив війну Євромайдану. Лідерів опозиції та учасників Автомайдану політик назвав “групою вандалів, які їздять в пошуках пам’ятників і парканів, які хочеться поламати і продемонструвати, що у вандалізмі вони нікому не поступляться”.

http://tsn.ua