У Берегові на підприємстві екс-заступника Ледиди знайшли обладнання для крадіжок і перекачування нафтопродуктів

У Берегові, на підприємстві ТОВ ” Автобантранс”, що належить дружині колишнього першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігора Свища, сьогодні виявлено обладнання для крадіжок і перекачування нафтопродуктів.
Про це Закарпаття онлайн повідомили джерела в правоохоронних органах.

Окрім сигарет без акцизних марок у кількості майже 300 ящиків та окремо близько 20 блоків на підприємстві було виявлено обладнання, необхідне для викачування (крадіжок) нафтопродуктів з магістральних продуктопроводів.

З-поміж іншого, це труби високого тиску різного діаметру, хомути, манометри, зварювальні апарати, генератори, інструменти для стику труб, резервуари.

Як повідомляють джерела Закарпаття онлайн, підставою для виявлення зазначеного обладнання став телефонний дзвінок у міліцію охоронця зазначеної фірми, який повідомив, що вночі 27 лютого на територію підприємства проникли кілька осіб в масках і, погрожуючи йому пістолетом, зв’язали його та проникли всередину.

Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили зламані двері, а всередині – зазначені обладнання і пристрої. При цьому, все скидається на те, що основне обладнання з території було вивезене раніше, аби замести сліди.

Зараз на зазначеному підприємстві триває обшук і офіційна інформація наразі відсутня.

За інформацією Закарпаття онлайн, не заважаючи на спротив, зокрема всередині правоохоронних органів, інформацію про цю подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Наразі йдеться про статтю 187 (розбій). Проте вирішується питання про порушення провадження і по факту виявлення вказаного вище обладнання.

У листопаді 2012 року Закарпаття онлайн вже повідомляло про виявлення підпільного виробництва по переробці крадених нафтопродуктів, що належло тодішньому голові Берегівської РДА Ігорю Свищу.

http://zakarpattya.net.ua