Закарпатська дівчина стала причиною зупинки потяга

Застосування екстреного гальмування машиністом дизель-поїзда сполученням «Королево– Тячів» дало можливість уникнути наїзду на дівчину–підлітка, яка перебувала поблизу залізничної колії.

14-річна дівчина прогулюючись разом із своїм 22-річним хлопцем поблизу залізничної колії прямували до станції аби сісти на електричку та доїхати одну зупинку додому. Дівчина надто близько знаходилась до колії, машиніст побачивши їх, застосував екстрене гальмування, для попередження наїзду.

Молоді люди не зважили на те, що знаходитись близько біля залізничних колій небезпечно. Доля вберегла дівчину від нещасного випадку. В приймальному відділенні Виноградівської ЦРЛ черговим лікарем проведено огляд неповнолітньої за результатами якого тілесних ушкоджень не виявлено.

Відносно батьків дівчини складено адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей», а на хлопця складено адмінпротокол за статтею 109 КУпАП «Порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на залізничному транспорті».

Шановні діти та батьки, дотримуйтесь і поважайте правила перебування на залізничному транспорті, від цього залежить життя і здоров’я Вас і Ваших близьких. Адже недотримання і халатне ставлення до правил і техніки безпеки на шляхах і платформах залізничного транспорту нерідко призводять до отримання серйозних травм як серед дорослих, так і серед дітей, – зазначив начальник кримінальної міліції у справах дітей Управління підполковник міліції Ігор Чердак.

У зв’язку з випадками травматизму на залізниці кожен повинен пам’ятати, що залізничний транспорт – це зона підвищеної небезпеки і користуючись його послугами, громадянин зобов’язаний виконувати правила особистої безпеки.

Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці