Закарпатець вибивав борги з односельця

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся 46-річний мешканець с.Чинадієво Мукачівського району.

Чоловік розповів, що вже минуло близько року з того часу як вони з односельцем повернулись із заробітків. З того часу між чоловіками були не з`ясовані деякі фінансові питання. Зараз, у одного з них виникла проблема з грошима, і він вирішив попросити своє, однак у незвичний спосіб – за допомогою дерев`яної бити.

Як розповів старший дільничний інспектор міського відділу міліції Віталій Туряниця, 46–річний чоловік не мав бажання вирішити питання по-мирному. Категорично відмовлявся повертати колишньому товаришеві і колезі 300 гривень. Тож після образ, схопив биту і вдарив 32-річного односельця, аби тому не спадало на думку просили гроші знову.

Коли ж чоловік з кримінальним минулим зрозумів, що зробив, намагався заперечувати свою причетність до вчиненого, та навіть биту сховав. Проте його провину правоохоронці довели, дерев`яну биту як речовий доказ та знаряддя, яким було вчинено побиття, вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Слідство триває.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС