Батьки підозрюють, що їм підмінили дитину

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

 Батьки підозрюють, що їм підмінили дитину

Молоде подружжя з Чопа, Еріка Мезей та Йосиф Меню, на свого первістка чекали три роки. Втім, новонароджений малюк помер, проживши усього місяць. Батьки похоронили хлопчика, але досі не знають, чи був він їхнім рідним сином.

 Підозрюваний у ритуальному вбивстві повісився у СІЗО

В одній із камер у Тячівському КПЗ було знайдено повішеним одного з підозрюваних у ритуальному вбивстві, яке було скоєно в Рахові в минулому році.

 Помічник губернатора побив чоловіка та погрожував йому рушницею

Останніми днями українці знову згадали про резонансну кримінальну справу, коли народний депутат убив на полюванні селянина . Тоді лише завдяки широкому розголосу та активній позиції громадськості вбивці не вдалося  уникнути покарання.  У листопаді  минулого року майже ідентична кримінальна історія сталася у Чопі.

Прокуратура взялася за сепаратистів Закарпаття

У прокуратурі області провели засідання міжвідомчої робочої групи, в межах якого визначили пріоритетні завдання у її діяльності – протидію, попередження, розкриття та розслідування кримінальних та інших правопорушень, пов’язаних з проявами сепаратизму, посяганням на територіальну цілісність і недоторканність України.

 Берегово попрощалося з убитим у Луганську 19-річним солдатом

Ось війна й постукала у наші двері. На Закарпатті – перша смерть зі Сходу. На луганському блок-пості застрелений Роланд Попович. 19-річний берегівчанин із простої робітничої родини уже відбував строкову службу й служив за контрактом.

 ДАІшники просять не спокушувати їх хабарами

Минулого року набув чинності закон, яким вводиться кримінальна відповідальність за обіцянку або пропозицію неправомірної вигоди. Мукачівська Державтоінспекція нагадала про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара.

 Сто днів влади: українці стали помітно біднішими

Результатом роботи уряду в перші 3,5 місяця стало подальше зубожіння країни: й так невисокі доходи українців скорочуються через падіння економіки, а на залишки можна купити все менше і менше через глибоку девальвацію гривні.

 Ідеал досяжний

Україна є особливим і дивовижним шансом. Саме їй належить ключова роль у поступовому звільненні світу від імперії зла

 Для української православної церкви настав переломний момент

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стала ситуація з Українською Православною церквою у контексті сучасних подій

 Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/