Персона Форуму видавців у Львові: Пшемислав Вітковський

Продовжуємо традиційну рубрику, в якій знайомимо з письменниками-учасниками цьогорічного Міжнародного літературного фестивалю у Львові.
Поет, колумніст та співредактор антології нижньосілезької поезії «Ziemie Uzyskane» завітає до Львова на 21. Форум видавців.

Пшемислав Вітковський (Przemysław Witkowski) народився 17 січня 1982 року у Вроцлаві. Пшемислав є випускником факультету міжнародних відносин Вроцлавського університету; має наукову ступінь кандидата політологічних наук.

Починаючи з 2008 року разом з Бартошем Садульським і Павлом Качмарським організовує Мікрофестиваль Молодої Польської Літератури. Сам Пшемислав також є учасником багатьох поетичних фестивалів у Варшаві, Вроцлаві, Любліні.

Публікується в часописах «Odra», «Twórczość», «Tygodnik Powszechny» та інших. Співпрацює з культурними журналами: «Rita Baum», «Ha art» (де регулярно публікує свої колонки) і «Krytyka Polityczna». З 2008 року – співредактор щомісячника «Oder».

Запрошуємо вас на авторську зустріч Пшемислава Вітковського, котра відбудеться 12 вересня о 16:00 у Науковій бібліотеці ЛНМУ ім. Данила Галицького. Організатором зустрічі є видавництво “Крок”.

http://bookforum.ua