У Мукачівець погрожував продавчині іграшковим пістолетом

До Мукачівського міськвідділу міліції звернулася жителька Мукачева, продавець місцевого магазину. Заявниця повідомила про те, що до приміщення їх магазину, розташованого у мікрорайоні Підгоряни в м.Мукачеві, зайшов чоловік та погрожував їй предметом, схожим на пістолет. Після чого утік у невідомому напрямку.

Отямившись від пережитого стресу, потерпіла звернулася до правоохоронців.

На місці події міліціонери встановили, що цей чоловік напередодні навідувався до даного закладу. Узяв собі з прилавку пляшку коньяку та, не розрахувавшись, вийшов з магазину. Наступного дня він знову зайшов до магазину, але жінка-продавець не впустила його та сказала, аби розрахувався за крадений коньяк. Молодик пішов, але вже через кілька хвилин повернувся, тримаючи в руці пістолет. Став ним погрожувати жінці.

Співробітники карного розшуку того ж дня знайшли та затримали хулігана. Ним виявився 26-річний житель Мукачева. Сам пістолет виявився іграшковим.

Затриманий чоловік неодноразово судимий. Нещодавно повернувся додому, відсидівши в тюрмі 3 роки та 5 місяців.

Свій вчинок хуліган пояснив тим, що його обурило, що продавець прогнала його з магазину…

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Справу з обвинувальним актом уже направлено до суду.

Мукачівський МВ УМВС