Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Буріанова завершила свою дипломатичну місію

Голова ОДА Геннадій Москаль наголосив, що у закарпатців залишаться лише теплі спогади про роботу пані Буріанової у якості Генконсула.
Геннадій Москаль 29 грудня нагородив Почесною відзнакою обласної державної адміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» Генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Янку Буріанову, каденція котрої завершується.

Голова Закарпатської ОДА щиро подякував дипломату за плідну співпрацю, добрі стосунки та побажав подальшого росту в дипломатичній кар’єрі. «У закарпатців залишаться лише теплі спогади про ваше перебування на посаді», – наголосив Г. Москаль. – Я дуже рада, що мала можливість працювати на Закарпатті. За чотири з половиною роки, котрі я провела в Ужгороді, мені довелося пережити багато змін, які відбулися у вашому краї та державі. Найбільше, що мене вразило – доброта людського серця закарпатців. Це надавало радості моїй роботі, – зазначила Я. Буріанова.

Як знак вдячності пані Буріанова також отримала від керівника краю художнє полотно – один із зразків закарпатського живопису на згадку про роботу в нашому краї.

За багаторічну співпрацю, поглиблення двосторонніх зв’язків, вагомий особистий внесок у розвиток транскордонного та прикордонного співробітництва дипломату подякувала і радник голови Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України Світлана Мітряєва.

https://zakarpatpost.net