Як рудохвоста Аліса стала талісманом українських бійців на передовій. ВІДЕО

Тварині уже зробили необхідні щеплення і сподіваються, що вона залишиться у підрозділі й не втече.

Лисиця Аліса стала талісманом українських бійців на передовій. Відео про це з передової опублікувало “Військове телебачення”.

Бійці розповідають, що лисеня принесла собака, витягнувши з нори. Тваринці зробити щеплення від сказу і вирішили залишити як талісман. Армійці кажуть, вже тепер можуть казати, що вони “хитрі, мов лиси”.

“У нас тут є три собаки. Одна притягнула спочатку трьох лисенят. Вона тут лазила по полях і з нори витягнула трьох. Більше двох тижнів вона (лисеня – 5.UA) у нас. Зробили їй щеплення від сказу. Годуємо її, все їсть: сире м’ясо, рибу сиру і варену, смажену – все їсть. Цибулю навіть їсть. До рук вона не дуже йде. Вона не боїться ходити біля нас. Тобто під ногами тут бігає, стрибає. Якщо хочеш взяти на руки, то починає трохи огризатися, а коли на руки береш, то все нормально”, – говорить військовослужбовець ЗСУ Вадим, інформує 5 канал.

Лисиця Аліса стала талісманом українських бійців на передовій. Лисеня принесла собака, витягнувши з нори. Тваринці зробити щеплення від сказу і вирішили залишити як талісман. Бійці кажуть, вже тепер можуть казати, що вони “хитрі, мов лиси”.

zakarpatpost.net