Якою буде сьогодні, 9 грудня, погода на Закарпатті. Що навіщує Юрій Холодний?

Сьогодні на Закарпатті знову засніжить і похолодає.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

В Ужгороді вночі буде 1, удень – 5 тепла. Сильний дощ зі снігом, який вдень прийде на зміну сильному дощу, продовжуватиме йти до пізнього вечора.

У Мукачеві вночі буде 2, удень – +5. Після обіду сильному дощу, який почнеться вранці, прийде на зміну сильний дощ зі снігом і продовжуватиметься до завершення дня.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 2, удень – +4. Вранці та вдень очікується сильний дощ, ближче до вечора йому на зміну прийде сильний дощ зі снігом.

У Волівці – 2 морозу уночі і  2 тепла  вдень. Вранці та вдень очікується сильний дощ зі снігом, ближче до вечора йому на зміну прийде сильний сніг.

У Сваляві вночі о, вдень – +2 градуси. Вранці та вдень йтиме сильний дощ зі снігом, ввечері очікується сильний сніг.

У Тячеві нічна температура становитиме 3, денна –  5 тепла. Протягом усього дня очікується дощ, який після обіду може посилитися.

У Перечині – вночі 1, удень – 5 тепла. Вранці очікується сильний дощ, який у другій половині дня зміниться сильним мокрим снігом. Увечері – сильний сніг.

У Берегові – вночі 2, удень – 6 тепла.  Сильний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

У Виноградові – 2 вночі, удень – 6 градусів із позначкою плюс. З ранку до самого вечора у Виноградові небо буде вкрите хмарами. З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний дощ.

У Міжгір’ї – уночі – -2, вдень – до +2. З самого ранку йтиме сильний дощ зі снігом, під вечір його змінить сильний сніг.

У Рахові буде уночі о, вдень температура підніметься до плюс 1 градуса. Вранці очікується сніг, вдень і ввечері – сильний дощ зі снігом..

9 грудня відзначається Юр’їв день. У народі цей день називався Єгорій Зимовий, Юрій Холодний. На Юр’їв день слухали воду в криницях: якщо тихо, не хвилюється вода, то зима буде теплою, а якщо чути звуки — варто чекати на сильні заметілі та морози. За днем Єгорія визначали і майбутній урожай: “Якщо до осіннього Єгорія випаде багато снігу, то на весняного — буде трава”.

zakarpatpost.net