Гороскоп на тиждень. 26 листопада – 2 грудня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Це складний період для початку нових справ, поїздок, укладання важливих договорів, та й просто для спілкування з близькими і не дуже людьми. У цей час не варто рватися за новими досягненнями і зв’язками, краще зосередитися на минулому досвіді, проаналізувати помилки відновити контакти з тими, кого ви давно не бачили. Добре присвятити час глибоким дослідженням в області хімії, біології, медицини езотерики. Головне – більше уваги приділяти саме накопиченому досвіду, а не прагнути до сенсаційних відкриттів.

ОВЕН

Незважаючи на зростаючу впевненість в собі, діяти треба обережно і по можливості таємно, занадто відверто демонструючи цілі можна  спонукати до активності таємних недоброзичливців. Ваше дозвілля може формувати інтерес до таємничого, окультного, містичного. Ви з задоволенням будете читати відповідну літературу, відвідувати езотеричні лекції. На ура підуть екстремальні види відпочинку. Тиждень підходить для придбання вихованця. На вихідні важливо потурбуватися про внутрішню рівновагу: молитися, медитувати, виконувати асани, постити.

ТЕЛЕЦЬ

Основною темою для Тельців стануть теми спільних капіталів, форс-мажорів, пов’язаних з партнерством. Тельці зараз добрі, але вперті, розсудливість, однак, панує над почуттями і пристрастями. Зірки рекомендують активний відпочинок в приємній компанії. Культурні заходи, особливо музичні концерти, залишать масу вражень. Це також вдалий час для відточування власних чар. На вихідні організуйте розваги з духом змагань, цікаві і вам і дітям.

БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні ви зможете взяти під свій контроль ситуацію, яка раніше вам чомусь не підкорялася. Можливо, ви знайдете оригінальний підхід, який допоможе вам «втихомирити» обставини. Може з’явитися традиція сімейних походів в розважальні центри. У середу-четвер виділіть час для відвідування салону краси. У п’ятницю  з’явиться інтерес до азартних ігор або екстремальних видів відпочинку. У суботу листопада скоротіть зустрічі з подругами. У неділю  листопада виникне бажання поспілкуватися з братами нашими меншими, можна відправитися в на природу або завести домашнього улюбленця

РАК

Емоційна захищеність – ось до чого ви прагнете. І неважливо, якої сфери життя це стосується: роботи, особистих відносин, дружнього спілкування. Тому остерігайтеся відкривати душу малознайомим людям. Покличте на допомогу всю свою фантазію, щоб урізноманітнити дозвілля і не просиджувати перед телевізором або за комп’ютером. В цей період вам необхідні зустрічі з друзями, вечірки, тусовки. У п’ятницю багато задоволення доставить відпочинок з колегами. У суботу-неділю плідним буде спілкування з сім’ями друзів і батьками.

ЛЕВ

Перша половина тижня буде стабільною. У другій не виключені грошові надходження з незапланованого джерела. У середу і п’ятницю проявіть розсудливість і обережність. Клопоти по господарству можна поєднати з прослуховуванням улюблених композицій, переглядом фільмів, насолоджуйтеся читанням нового бестселера або запишіться на цікаві курси. Очікується сімейний відпочинок.

ДІВА

Це сприятливий період для того, щоб розпочати романтичне знайомство, наприклад, під час заміської поїздки, в компанії або по листуванню. В цілому це вдалий тиждень для того, щоб налагодити нові зв’язки. Флірт і любовні пригоди значно урізноманітнюють ваше життя. У вас з’явиться багато можливостей отримати додаткову інформацію яка вас цікавить: на курсах, презентаціях, з книг. Радістю стане можливість поділитися своїми знаннями. Якщо ви зумієте перетворити навчання своїх дітей у гру, то разом отримаєте задоволення від процесу. Вихідні – вдалі для творчої активності, відвідування кіно, клубів.

ТЕРЕЗИ

Освітній процес захопить більшість Терезів на цьому тижні. Хтось відправиться в подорожі або отримає результати в далеких краях. Результати будуть вельми спірного характеру. Приємною розрядкою тижня стануть кулінарні експерименти. Відправтеся з друзями  по магазинах. З партнером можна відвідати творчі вечори, лаундж-бари, суші-ресторани. На вихідні захочеться побути у сімейному колі.

СКОРПІОН

На цьому тижні ви, швидше за все, будете спритно керувати, управляти і маніпулювати оточуючими, щоб домогтися від них потрібних вам дій. Не виключено, що ви знайдете, що пообіцяти їм, щоб вони з радістю помчали виконувати ваші бажання або вказівки. Відчуття свята життя змусить вас зайнятися тим, про що ви мріяли в дитинстві. Спілкування з дітьми наштовхне на створення своїх унікальних методик виховання. Успішність і везіння будуть супроводжувати вас всюди в будь-яких починаннях.

СТРІЛЕЦЬ

З упевненістю стверджувати, що Стрільцям у всьому щастить, не можна. Однак ви досягнете бажаного, навіть незважаючи на те, що оточуючі постараються в цьому перешкодити. Важливо зберігати спокій і холоднокровність в будь-якій ситуації. Вам необхідний відпочинок, але потрібно вибрати малобюджетні варіанти. Любовна гармонія сама по собі буде створювати настрій релаксу. Дуже важливо прислухатися до всіх своїх відчуттів.

КОЗЕРІГ

У понеділок можете розраховувати на незначні грошові надходження. Не витрачайте зайвого. Купуйте тільки найнеобхідніше. На роботі не намагайтеся перекласти свої обов’язки на інших. Приділяйте основний час дозвілля вашому внутрішньому стану. З вівторка – час для активного відпочинку і діяльних занять собою. З середи по п’ятницю  – кращі дні для коротких поїздок, зустрічей з подругами. У суботу-неділю на вас чекає цікаве дозвілля.

ВОДОЛІЙ

Правильне харчування і звичка піклуватися про своє здоров’я та гігієну допоможуть вам уникнути будь-яких проблем з тілом. Важливо також дотримуватися порядку в побуті і на роботі, дискомфортна або шкідлива обстановка може викликати спочатку психологічні, а потім і фізичні проблеми. Джерелом приємних емоцій стануть ваші досягнення. У вівторок-середу  виникне потреба проявити себе у  мистецтва. У четвер – п’ятницю  – час для спілкування з найкращою подругою і шопінгу. На вихідні можна організовувати сімейні посиденьки.

РИБИ

На цьому тижні вас, скоріш за все, чекає потужна підтримка людини, якій ви колись надали цінну послугу. Є ймовірність і якогось цікавого заходу, на якому будуть вшановувати ваші заслуги. Вам до душі буде культурний відпочинок, відвідини закладів, де можна  дізнатися щось нове. Активні заходи у середу-четвер принесуть не тільки моральне задоволення, але і користь для тіла і душі. Влаштовуйте інтелектуальні та спортивні змагання. У суботу порадуйте себе  візитом до косметолога або походом в спа-салон.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

zakarpatpost.net