Скільки в Ужгороді коштує заночувати у хостелі в новорічну ніч

Багато хто хоче зустріти Новий рік саме в Ужгороді. Але в скільки обійдеться оренда житла тим, хто не проживає в обласному центрі?

Як правило, до свят в Ужгороді ціни піднімають усі – як власники готелів, хостелів, так і ті, хто здає квартири щодобово. Вартість зростає в середньому наполовину, але у деяких закладах – на 10-20 відсотків.

Прийнятним варіантом ночівлі є хостел. Тут здаються не кімнати, а ліжко-місця. У середньому заночувати в хостелі в Ужгороді можна 31 грудня за 400 гривень. На подив, у одному з подібних закладів ми знайшли не підвищення цін, а, навпаки, знижки, що дуже приємно вразило. Причому заощадити можна аж 15 відсотків вартості. Там ліжко коштує всього 336 гривень. Вільні місця поки що є. У іншому хостелі знижка аж 27 відсотків. Але там ліжко у тримісному номері коштує дорожче – 840 замість 1150 гривень.

На 21 відсоток знизив вартість номерів у новорічну ніч і один із готелів міста над Ужем, що для Закарпаття є справді цікавинкою. Що ж, справді прямуємо до Європи! Загалом в Ужгороді біля 70 готелів і хостелів, тож вибрати дійсно є з чого.

Незабаром на сайті zakarpatpost.net читайте про ціни на оренду будинків та квартир подобово в новорічну ніч.

zakarpatpost.net