Гороскоп на січень. Любов, здоров’я, гроші

Перший зимовий місяць нового року піднесе кожному знаку зодіаку чимало сюрпризів, проте не всі вони будуть приємними. Фінанси можуть несподівано закінчитися вже до середини місяця, і грошики почнуть «співати вам романси» про те, що пора б і на роботу вийти. Не варто посилювати проблему і відправлятися займати по друзях і знайомих, тим більше забудьте про банки і кредити. Завжди можна обійтися своїми силами, інакше цінний рік будете в боргах. Не будуйте планів на найближче майбутнє, просто відпустіть ситуацію і пливіть за течією. Будьте готові до того, що у ваше життя стрімко увірвуться нові знайомства, кар’єрні перспективи, цікаві поїздки і службові романи. Не здумайте проводити свята одноманітно, кожен вихідний день обов’язково повинен порадувати вас новими, щирими емоціями, сидіти вдома на самоті не потрібно. Якщо ви давно хотіли відкрити свій бізнес, саме час почати складати бізнес план, виходячи зі своїх напрацювань. Дуже важливо не зациклюватися на проблемах, йти далі, впевнено долати будь-які труднощі.

ОВЕН

Січень обов’язково порадує вас новими, цікавими подіями. Всього лише потрібно зарядитися мотивацією і просто встати з улюбленого дивану. Пора вже відправитися підкорювати простори нового хобі, і найголовніше – не зупинятися на половині шляху. Не сподівайтеся, що місяць порадує вас спокоєм і гармонією, скоріше навпаки, багато суєти і божевілля вас чекає саме на початку нового календарного року.

ТЕЛЕЦЬ

Саме час замислитися про плани на майбутнє і переосмислити своє життя. Січень подарує Тельцям можливість цікаво провести свята і не менш активно почати робочі трудові будні. 5 лютого Собака передасть кермо влади Жовтої Свині, саме тому так важливо завершити всі розпочаті в минулому році справи і зі спокійною душею зануритися в новий, 2019 рік. Варто морально і психологічно підготуватися до того, що початок року вас приємно здивує і вразить своїми несподіваними сюжетними поворотами. Не варто відразу засмучуватися, позитиву буде набагато більше, ніж негативу.

БЛИЗНЮКИ

Представники цього повітряного знаку зодіаку дуже дотепні, комунікабельні і харизматичні особистості. Вони дуже люблять спілкуватися з новими людьми, природжені лідери і вірні друзі, які завжди готові прийти на допомогу в будь-який момент. Січень 2019 порадує Близнюків новими перспективами, залишилося зовсім небагато і 5 лютого Собака віддасть кільце всевладдя Жовтій Свині, яка урочисто всядеться на трон і буде весь рік допомагати добитися успіху.

РАК

Собака вже готова звільнити займану посаду, але станеться це не раніше, ніж 5 лютого, в цей день Жовта Свиня урочисто займе трон і прийметься з великим ентузіазмом за виконання своїх прямих обов’язків. Ви ж – чутлива натура з тонкою душевною організацією і поки ще тільки налаштовуєтеся після свят на активний робочий процес. Звичайно, за ці два тижні ви розслабитеся, відпочинете і буде нелегко на всіх фронтах позбутися ліні.

ЛЕВ

Леви привертають увагу до своєї персони з помітною постійністю, такі люди харизматичні, впевнені в собі і життєрадісні особи. Якщо була поставлена мета, то обов’язково її потрібно досягти за всяку ціну, можна навіть піти по головах. Зараз ви для цього матимете шанс. Та й зірки вишикуються так, що допомагатимуть досягати успіху у всьому, що задумаєте.

ДІВА

Подумки варто налаштуватися, що з січня 2019 року обов’язково повинно бути все по-новому. Діви схильні зациклюватися на проблемах і вантажити себе постійно зайвими емоціями і думками. Січень 2019 подарує вам неймовірний підйом енергії, яку захочеться направити в одне русло, тут важливо заздалегідь вирішити куди саме. Після свят вам хочеться скоріше вже на роботу, взятися за новий проект і поповнити запас фінансів, який був витрачений за останні два тижні.

ТЕРЕЗИ

Ви – один з найбільш врівноважених знаків зодіаку, який прагне до гармонії і балансу. Тільки от не завжди ретельний аналіз йде на користь, звичайно народжені під цим знаком зодіаку люди, самі створюють собі безліч проблем. Все починається з невпевненості і детального обмірковування того чи іншого рішення, іноді цей процес може доходити навіть до фанатизму. Вам необхідно навчитися відпускати ситуацію і простіше ставитися до всього. Часом треба йти вперед, зовсім не думаючи про наслідки. Так легше досягти мети.

СКОРПІОН

Один з найбільш суперечливих знаків зодіаку – Скорпіон. Щирі, добрі і віддані люди можуть в одну мить перетворитися в мстивих і нещадних особистостей. Так уже повелося, що представники цього знаку зодіаку дуже категоричні, і вони не люблять сірі тони, типові максималісти воліють «все» чи «нічого». Така поведінка часто приносить Скорпіонам одні лише проблеми, але, незважаючи на це, вони намагаються зберігати свій оптимізм і до останнього борються з обставинами. Ці невгамовні люди  перебувати в стані апатії або депресії. Вони не люблять сидіти на одному місці і прагнуть долати перешкоди і труднощі на своєму шляху. Тож налаштуйтеся на позитив і у вас все точно складеться доборе.

СТРІЛЕЦЬ

Яскраві, емоційні і загадкові особистості, які звикли висвітлювати життєву дорогу своїм внутрішнім вогнем. Стрільці дуже комунікабельні, щирі персони, вони досить швидко обзаводяться друзями і завжди намагаються бути лідерами в компанії. Збудований вами по цеглинці ідеальний світ може зруйнувати через необережність одне єдине слово в той самий момент, коли можна було б і промовчати. Тому будьте ви тривалими у цей період. Як кажуть: «Ваше щастя – лише у ваших руках».

КОЗЕРІГ

Представники цього знаку можуть трохи розслабилися в святкові дні, але далі буде дуже важко налаштуватися на плідну роботу. Січень 2019 для Козерогів стане першою сходинкою до подолання своєї ліні і пошуку мотивації. Якщо ви зараз не зберетеся з думками і не розставите для себе правильно пріоритети, навряд чи вам вдасться зробити це в лютому або в якийсь інший місяць.

ВОДОЛІЙ

Представники цього знаку – великі любителі братися за кілька справ одночасно, але не доводити їх до переможного кінця. Вся справа в тому, що у Водоліїв багато життєвої енергії та ентузіазму. Важливо навчитися спрямовувати їх у правильне русло і тоді вам вдасться дуже швидко досягти заповітної мети. 5 лютого відбудеться урочиста подія – Собака передасть посох влади Жовтому кабанчику, тому у вас є ще місяць, щоб трохи відпочити і зібратися з думками. Свята ще не закінчилися, а у вас вже настрій зовсім не святковий? Пора розфарбувати свої нудні й сірі будні яскравими емоціями і подіями.

РИБИ

Риби компанійські, щирі і добрі, вони дуже швидко знаходять спільну мову навіть з незнайомими людьми. Така людина вселяє довіру, їй хочеться виговоритися і розповісти всі найпотаємніші секрети, поділитися думками. У цей період поговорити з вами багато кому захочеться, хоча вам самим більше буде хотітися побути наодинці. Тож аби не докучали знайомі, поїдьте кудись, подорож подарує вам і приємні емоції, і допоможе стати ближчими із коханою людиною.

zakarpatpost.net