Чому у баби Анці на грудях волосся не росте

Мамка баби Анці після пологів: «І ісю фігню я дев’ять місяцю чекала? Писок у неї такий поморщений, як міщук целофановий!»

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Готує баба Анця вечерю, а син читає газету «Закарпатські оголошення» і голосно декламує їй все, що продається. Раз лише його увагу привернуло одне з оголошень: «Куплю волосся. Дорого!»

«Ха! – почав сміятись він. – Може й мені своє продати!»

«А в тебе што, волося є?» – усміхнулася стара. На голові в тя ся вже лисина, блистится, як коцура яйця, як у діда чинит, а ти ще й продавати би хотів!»

«Мамко, не сміши мої папучі!! Там не написано, што з голови!» У мене волося ще і в других містах росте!»

«А трепало би тобов, як чорт віником! Меже ногами бритяться лем курви!» – сердито бовкнула стара і недовірливо подивилася на сина.

«У мене волося ще й на гузиці, і на грудях, і на ногах, между прочим!»

«Всратися мож. І што там того волося, аж ся жменя набере та добре. І кулько ти за ото заплатять. Вот аж я своє продам! Та може си й машину куплю!» – аж замріялася баба.

«А в тебе што на ногах такоє довгоє? А ото я вижу, што ти все в довгих пондьолах ходиш. Аж бись ноги показала, та люди би ся попужали, думали би, што перед ними велика медведиця!»

«Ти бімбове! Я з голови волося продам!   Оно у мене ще натуральноє, не крашеноє, як типир у дівок! Іще їм на одному місті кучері не удростут, а они вже коси красят. Вот я за ся жона! 79 году прожилам, а й раз цвіт волося не мінялам!»

«Ти нєт, но природа ти сама ізмінила!» – почав сміятися син.

«Нич она мені не ізмінила! Оно посіділо уд того, ото отиць ти з ня всі соки упив і волосьови ся нічим пітати було».

Повний текст читайте лише в газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net