Неймовірно смачний ароматний хліб з кукурудзяного борошна, або корж по-закарпатськи

Марія з Ужгорода є постійною читачкою газети «Неділя Закарпатські новини» із першого номера. Жінка читає усі рецепти, що публікуються на сторінках видання і зараз вирішила запропонувати кілька власних.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653
Обкладинка свіжого номера газети «Домашня кулінарія»

Готувати вона вміє неймовірно смачно і дуже любить куховарити, багато експериментує і вигадує нові страви.

Зараз вона надіслала нам рецепт надзвичайно простої у приготуванні легкої страви – соусу із аличі закарпатського коржа з кукурудзи.

Отже, нам потрібно: три склянки кукурудзяного борошна середнього помолу, 1ст. ложка пшеничного борошна, яйце – 2шт., кефір 1 / 2 ч.л. соди, сіль за смаком, також можна додати пір’я зеленої цибулі. 1 ст.л. олії. Все перемішуємо, вміст має бути по консистенції як сметана.

Примітка:

Можна готувати і без яєць. Вміст виливаємо в форму для випічки діаметром 28-30 см., попередньо змастивши маслом. Випікаємо на повільному вогні хвилин 30. Корж готовий.

Можна подавати до перших і других страв, або їсти з молоком чи кефіром.

Смачного!

Маса нових рецептів тільки у газеті «Домашня кулінарія»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Передплатний індекс: 68339.

zakarpatpost.net