Жінка вбила 8-річну дівчинку, її матір та сусідку

Не вкладається в голову, як жінка може бути настільки жорстокою. На просте зауваження, адресоване навіть не їй, вона зреагувала абсолютно неадекватно, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

В одному з сіл Сокальського району Львівської області 46-річна місцева жителька вбила трьох людей – 8-річну дівчинку, 28-річну її матір та сусідку.

Як повідомили у прокуратурі Львівської області страшний злочин, а саме – масове вбивство, трапилося ще в квітні 2015 року. Однак суд виніс вирок зловмисниці лише днями.

Що ж відбувалося в той страшний день? Молодиця пиячила вдома у 28-річної знайомої. Вони безтурботно сиділи за столом, говорили, аж поки 8-річна дівчинка не попросила свою маму не пити. Це гостю розізлило. Але вона не просто зробила дитині зауваження, а схопила масляний обігрівач і вдарила дівчинку. Від страшного удару дитина померла. Коли мати спробувала захиститись за доньку, зловмисниця вбила і її. Наступного дня вбивця повернулась на місце злочину. Їй здалось, що маленька дівчинка ще жива. Тож вона бездушно взяла ніж і дорізала дитину.  На своє нещастя страшний злочин помітила сусідка, яка поплатилась за свою допитливість життям. Аби не було зайвих свідків, жінка зарізала і її.

Вину вбивці у суді було повністю доведено. Жінці за страшний вчинок присудили довічний термін ув’язнення.

zakarpatpost.net