Ви можете веселитися з Рибами, якщо у вас є гроші, зі Скорпіоном – якщо подобаєтеся йому. А після загула зі Стрільцем не дивуйтеся, якщо прокинетеся в чужій країні.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Овен

Імпульсивні Овни люблять повеселитися і іноді не знають, коли потрібно зупинитися. В них закладено дух конкуренції, що змушує їх вступати в змагання — хто більше вип’є, інформує Ukr.Media.

Коли вони випивають, то стають найвеселішими людьми на світі. І ще в такому стані вони можуть розповісти все, що ви хочете від них дізнатися і що ніколи не розкажуть у тверезому стані.

Телець

Вони зазвичай обмежуються невеликою кількістю алкоголю. Але варто їм напитися, так вони відразу ж починають створювати навколо себе купу проблем.

Наприклад, вони постійно проливають свої напої на інших людей, що може бути дуже неприємно. Вони люблять перебувати в центрі уваги, тому хорошим рішенням стане зводити їх в караоке-бар. Веселощі гарантовані.

Близнюки

Вони прикольні, а значить, навіть напиваючись, залишаються собою. У такому стані вони люблять поспілкуватися, але їх увага розсіяна в усіх напрямках. Іноді вони навіть не усвідомлюють, що сп’яніли.

Близнюки можуть фліртувати одночасно відразу з декількома представниками протилежної статі. І кожен раз, замовляючи порцію алкоголю, вони вибирають новий напій, тому що їм не подобається одноманітність.

Рак

Це ніжні душі, які зазвичай п’ють для втіхи. Вони люблять «втішити» себе кількома келихами вина після вечері, а також кількома пляшками пива після роботи.

Як і іншим знакам води, випивати їм необхідно з обережністю, щоб не переборщити. Найбільше Ракам подобаються VIP-заходи, а також тематичні закриті вечірки. Раки ніколи сильно не напиваються, але набувають вигляду «втомлених і чутливих» богемних персонажів.

Лев

Леви люблять випити і потанцювати, навіть якщо не вміють цього робити. Коли вони випили, то перетворюються в приємних і милих людей, які при цьому ніколи не втрачають контроль над собою.

Якщо вони випивають трохи більше норми, то починають відверто фліртувати, але ніколи не перетинають певну межу. Якщо у напідпитку стані вони поводилися нетактовно і навіть грубо, то обов’язково на наступний день вибачаться.

Діви

Представники цього знака відомі своєю зразковою поведінкою, тому вони п’ють небагато, і з обережністю. Це означає, що вибирають напої вони зазвичай з великою ретельністю. Рідко втрачають контроль над собою, але коли це відбувається, це виливається у справжнє шоу.

Діви в стані сп’яніння віддаються веселощам, не соромлячись кокетувати з особами протилежної статі, не звертаючи уваги на те, що подумають про них оточуючі.

Терези

Якщо вірити Терезам, вони випивають, щоб розважитися і поспілкуватися. Вони просто обожнюють ходити на вечірки, фліртувати і знайомитися з новими людьми. Алкоголь може «відкрити» як хороші, так і погані сторони.

Терези в стані алкогольного сп’яніння будуть загравати з усіма особами протилежної статі, які знаходяться в зоні доступу. І переборщити з алкоголем для Терезів — це звичайна справа.

Скорпіон

Ніколи не кажіть Скорпіону, що йому вистачить, інакше він буде продовжувати пити, поки не впаде без свідомості. Вони люблять випити, а якщо вам це не подобається, то тоді варто триматися від них подалі.

Взагалі, вважається, що Скорпіони є відмінною компанією для вживання алкогольних напоїв. У стані алкогольного сп’яніння вони розкриваються як чудові співрозмовники і чарівні спокусники. При цьому вони запам’ятають все, що ви їм сказали і зробили, тому рекомендується випивати тільки з тими Скорпіонами, які вам симпатичні.

Стрілець

Прислів’я «Істина у вині» цілком справедлива стосовно цього знака Зодіаку. Коли вони напиваються, то починають розповідати вам про все, включаючи всі свої таємниці і чужі секрети.

Насправді з ними цікаво випивати. Під цим знаком народилося багато знаменитих тусовщиків. Це люди, які можуть знайти спільну мову з усіма. І при цьому здатні переконати вас зробити що завгодно. Так що не дивуйтеся, якщо після загула зі Стрільцем ви прокинетеся в чужій країні або хоча б в незнайомому районі.

Козероги

Найчастіше це практичні, спраглі грошей і соціального статусу люди, тому не дивно, що вони є не самими приватними гостями вечірок. Однак саме під цим знаком народилися Елвіс Преслі, Енні Леннокс і Девід Боуї, а значить, Козероги, все ж, здатні отримувати задоволення від життя.

Це справжні рок-зірки: незалежні, сильні і харизматичні. Вони або повністю занурюються, або повністю усуваються від всього, що відбувається навколо них.

Водолій

Водолії і алкоголь — несумісні. Коли вони напиваються, їм здається, що вони знають все на світі. Якщо у них в голові з’являється якась ідея, вони не заспокоюються доти, доки не здійснюють її.

Але якщо вони влаштовують вечірку, вони настільки сильно занурюються в її організацію, що знаходяться в напрузі до останнього. Водолії люблять компанії напідпитку і веселих людей, з якими просто обожнюють спілкуватися. Розмова між тверезим Водолієм і п’яною людиною — це цілком звичайна справа.

Риби

Якщо ви Риба, то, ймовірно, знаєте, що під цим знаком народилося багато знаменитих алкоголіків і наркоманів. Мало того, що Риби люблять йти в цей світ мрій, так вони ще і швидко до нього звикають. Тому якщо ви вирішили побудувати відношення з представником цього знаку, вам необхідно проявити пильність.

З іншого боку, вони дійсно є прекрасними і цікавими партнерами. Якщо ви починаєте випивати з Рибами, все інше навколо втрачає значення.

zakarpatpost.net