Від закарпатського ґвалтівника боялося все село: катував безпорадну стареньку

Люди боялися випускати дітей на вулицю, бо вважали односельця особливо небезпечним

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

Старенька закарпатка поралася з сіном, і на неї напав ґвалтівник серед білого дня на городі

Кілька жахливих злочинів трапилося у селі Березово, що на Хустщині, у 2016 та у 2017 році. Протягом тривалого часу молодик тримав у напрузі усе село, ґвалтував і бив жінок. Розслідування тривало ще довше, лише нещодавно суд поставив крапку у цій страшній справі, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Від закарпатського ґвалтівника боялося все село:  катував безпорадну стареньку

Інша потерпіла також поділилася свідченнями про те, що Василь напав і на її матір, теж літню жінку.

«Мені зателефонувала сусідка і сказала, що Василь іде з горілкою до моєї матері. Я перелякалась, бо всі в селі знали хто він такий. Мати жила одна, далеко від нас, 3-4 роки взагалі не виходила з будинку за станом здоров`я, спиртними напоями не зловживала. Я зателефонувала брату і попросила його зайти до матері. Згодом він повідомив, що був у мами і застав її побиту та роздягнену. Там був і Василь. Я зателефонувала чоловікові і розповіла йому про все, що трапилось, і він сам пішов до мами. Вона сказала, що десь о 17 годині до неї прийшов Василь із горілкою. Там собі сів і почав сам випивати. Після цього йому захотілося сексу і він почав чіплятися до мами, примушуючи її зайнятись із ним сексом. Вона не хотіла. Захищалася, тож він почав її бити і ґвалтувати і природним і неприродним шляхами. Мати після нападу на неї постійно скаржилася на біль в інтимних місцях, прожила більше місяця і померла у квітні 2017 року», – розповіла згорьована жінка.

Вона також просила злочинцеві призначити суворе покарання.

Брат, що став свідком злочину, підтвердив слова жінки і зазначив:

«Мені того дня зателефонувала  сестра і попросила зайти до матері. Коли прийшов, то, відкривши двері, побачив, як мама сидить на дивані з синцем під правим оком. Василь стояв обличчям  до неї, а побачивши мене, схопив ніж та почав мені погрожувати. Я нездоровий,  тому не став захищати маму, злякавшись Василя. Про все розповів сестрі. Потім до матері прийшов зять».

А от те, що побачив цей чоловік, просто не вкладається у голову. Він застав кривдника прямо у ліжку з тещею!

«Дружина попросила мене піти до мами, мовляв, у неї Василь. Відкривши двері, увімкнув світло і побачив порозкидані усюди речі. Василь лежав із матір`ю у ліжку, у нього були приспущені штани і оголений статевий орган. Побачивши мене, почав одягатись і втікати. Теща розповіла, як він її бив та ґвалтував у різні частини тіла. У неї було роздряпане обличчя. Ми відвезли її в лікарню», – наголосив чоловік.

Тож суд визнав Василя винним у зґвалтуванні і засудив до шести років і восьми місяців позбавлення волі.

Повний текст читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net