Гороскоп на 28 листопада 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Нині зірки обіцяють, що слово «хочу» буде звучати набагато сильніше і переконливіше, ніж слово «треба».

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

І ви, і оточуючі будете схильні робити собі маленькі (і не дуже) приємні поблажки. З’їсти зайве тістечко, поспати довше, купити що-небудь непотрібне, пофліртувати, забути про важливі справи, щоб зустрітися з друзями, – все це буде гармонійно поєднуватися з рухом зірок, так чому б і не побалувати себе? Єдине, зірки попереджають про те, що робити це треба в міру, не втрачаючи голови.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

Нині вам легко знайти з оточуючими спільну мову. Головне – виявіть бажання шукати компроміс, адже ви дійсно це вмієте робити. Таланитиме у фінансових справах, вас оточуватимуть потрібні люди. Користуйтеся наданим долею шансом і матимете великий успіх! Усі зустрічі будуть плідними і продуктивними. Сміливо йдіть на контакт із людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Представники цього знаку матимуть можливість реалізувати розумовий потенціал. Вам таланитиме! День дуже вдалий для того, щоб почати втілювати ідеї в життя, та й для того, щоб їх генерувати, підходить ідеально! Плани, продумані вами, виявляться слушними і мають хороші шанси на успіх. Так що не варто навіть уві сні розлучатися з блокнотом і ручкою – а раптом осінить геніальна думка?

БЛИЗНЮКИ

Вам просто протипоказано сидіти на одному місці! Життя вимагає нових подій, емоцій, вражень і якомога більше адреналіну в крові! Зірки радять не стримувати свою тягу до двох речей: до руху і до спілкування. Заняття фітнесом, шопінг, ранкова пробіжка, нові знайомства – все це просто життєво необхідно. Можливо, завтра захочеться полоскотати свої нерви екстремальними видами спорту або фліртом з незнайомцем. Чому б і ні? Головне, не втрачати контроль над ситуацією і над собою.

РАК

Сьогодні ви будете налаштовані не на рутинну роботу, а на щось більше, бо в голові буде шуміти вітер далеких мандрівок. Зірки радять поєднати приємне з корисним, зайнявшись плануванням відпустки, навіть якщо до неї ще далеко. Перегляд туристичних сайтів дозволить вирватися із задушливого будинку або офісу, подумки перенестися у невідомі країни. Це подарує потужний позитивний заряд.

ЛЕВ

Можете постати перед вибором, який стосуватиметься як робочих проектів, так і покупок, і особистого життя, або любовних стосунків. Сміливо робіть вибір, слухайте голос серця – воно підкаже єдине правильне рішення. Якщо подорожуватимете, на вас чекають незабутні враження. Від ділової поїздки також чекайте успіху.

ДІВА

Якщо бажання будуть наполегливо тягнути в одну сторону, а логіка і факти – абсолютно в іншу, зробіть паузу.  Деколи добре перечекати. Головне, не поспішайте. Проте що б ви не вибрали – це буде правильно. Але рішення повинно потрібно прийняти і серцем, і розумом. Нині вам особливо таланитиме в азартних іграх і суперечках – переконаєте абикого.

ТЕРЕЗИ

День дає хороші можливості скрізь, де життя б’є ключем і де можна зав’язати нові знайомства! Доля сьогодні наділить вас особливою комунікабельністю і легкістю в спілкуванні, так що зірки радять обов’язково вибратися в світ – відвідати який-небудь захід, посидіти в кафе або просто сходити в гості. У світській бесіді теж зумієте показати себе у всій красі.

СКОРПІОН

Менше слухайте тих, що щось вам радить. Ваше серце – найкращий порадник. Сміливо реалізовуйте свої найнепередбачуваніші бунтарські ідеї. Незабаром вони принесуть і фінансовий, і моральний успіх, і визнання.  Потіште себе чимось приємним, приміть ванну, сходіть у кіно, придбайте річ, що сподобалася. Поїздки будуть багаті на яскраві та приємні враження.

СТРІЛЕЦЬ

Ви зможете переконатися, що близькі люди вас люблять. Щодо робочих контактів, вони будуть вам на користь і принесуть успіх.  Навіть незнайомі люди захоплюватимуться вашою прямолінійністю і рішучістю, але будьте також дипломатичними. День використайте з максимальною користю для налагодження ділових контактів на перспективу.

КОЗЕРІГ

День буде багатим на позитивні емоції. Ви ж так цього хотіли! Оточуючі здивують вас приємними сюрпризами. Можливо, виникне нове хобі. Також на вас чекає романтичне знайомство, ви можете стати натхненником якогось проекту. Нині ви здатні перевернути весь світ, аби задовольнити власний інтерес!

ВОДОЛІЙ

Найкраще почуватиметеся далеко від дому. День не схиляє його до того, щоб займатися рутинною роботою. Навпаки, потрібно внести в своє життя якомога більше різноманітності, побувавши там, де ще не бували, і обзавестися новими враженнями. Прогулянка парком, романтичне знайомство, погляд у вікно автомобіля або в ілюмінатор літака – все це загострить почуття, як в дитинстві, повернувши яскравість фарб і вміння жити «тут і зараз».

РИБИ

Зірки радять провести якомога більше часу поза домом, наприклад, організувати дружню вечірку в кафе, поїхати на природу, в кіно, в цирк. Подолавши свою інертність, не пошкодуєте – матимете шанс чудово провести час і зав’язати цікаві знайомства. Пора розфарбувати похмурі будні! Варто також пам’ятати, що хороший день не починається з будильника і не закінчується телевізором. Більше подорожуйте!