Читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення» № 4

Валентина Параска з першого слова розуміє клієнта

Щоб успішно продавати газети, потрібно розуміти людей та ставитися до них з любов’ю

Обкладинка свіжого номера газети «Закарпатські оголошення»

Газета «Закарпатські оголошення» вирішила перевірити, чи люблять закарпатці подарунки і чи читають вони газети, що саме їх цікавить у публікаціях. Для цього ми вибрали місто Хуст і навідалися в гості до власниці популярного газетного кіоску Валентини Параски. Разом із нею протягом кількох годин спілкувалися з тими, хто підходив, пропонуючи купити газету «Ясно» і отримати за це безкоштовно газету «Домашня кулінарія».

Як закарпатських птахів роблять каліками

Стало відомо, чому  ужгородські качки нікуди з міста не летять

Ужгородці – люди дуже добрі і люблять пригощати ласощами і лебедів, і качок, і голубів, і інших пернатих. Однак найчастіше пропонують птахам хліб, і ті стають справжніми харчовими наркоманами. Хоча саме цей продукт для них є найбільш небезпечним.

Душа Насті краялась від самотності Тож мати дала доньці безцінну пораду

У кого не закохувалась – не відповідав взаємністю

Як думаєте, де зараз знайомляться закарпатці? На вулиці, в супермаркеті, в Інтернеті? Виявляється, багато хто обирає найбільш романтичний спосіб – газету.

«Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення», який за 20 років поєднав долі вже тисяч людей, продовжує єднати закохані серця наших земляків.

Купання в ополонці по-закарпатськи

Цими днями всі соціальні мережі переповнені фотографіями людей, які купаються у ополонках чи у водоймах із засніженими берегами. Люди пишуть, що змили з себе усі гріхи і запаслися цілющою свяченою водою на цілий рік. Усі ці дописи спонукали мене продовжити розмову про традиції старі і новітні.

Кімната страху в Ужгороді Поліцейські потерпілим вибивали зуби, вішали на ломик, катували електрошокером

Торік Україну сколихнув скандал. В Ужгороді з вікна четвертого поверху будівлі міськвідділу поліції вистрибнув затриманий Іван Буків. Таким чином він намагався врятуватися від тортур поліцейських, які кілька годин поспіль знущалися над ним в кабінеті слідчого карного розшуку. Чоловік дивом залишився живий.

Життя на колії В Ужгороді потяги їздять прямо під вікнами людей

Навіть не віриться, що таке може бути. Виходиш із власного двору, ступаєш крок – і потрапляєш на залізничну колію. Але таке можливо! В Ужгороді через район Радванка проходить залізнична колія, що веде на заводи. Всього метр – і ти або на подвір’ї, або на залізничних рейках.

Чи знаєте ви, скільки коштує у Німеччині туалет

На Закарпатті люблять нарікати на відсутність громадських вбиралень. А чи знаєте ви, скільки вони коштують у Європі? Інформатор газети «Закарпатські оголошення» зараз перебуває у Німеччині і він відчув на власній шкірі, скільки коштує туалетний європейський сервіс.

Про це і більше читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net