Як я працювала нишпоркою і викривала людей

Спровокувати зраду складно, якщо людина сама не хоче цього робити

Зраду я завжди вважала найстрашнішим злочином із усіх можливих. Я прирівнювала її до вбивства. Усім своїм друзям – як чоловікам, там і жінкам – казала:  якщо партнер зраджував, негайно потрібно розлучатися, бо він чи вона таким чином вбивають любов. Не просто вбивають, а, на мою думку, роблять це з особливою жорстокістю – шматують світлі та високі почуття другої половинки, пише газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Для чого людям віртуальна  любов і реальний секс  із незнайомцями

До мене часто зверталися за сімейними порадами, хоча я не психолог, сама розлучилася, переживши зраду, і через це реагувала на неї особливо боляче. Та все ж, мені в деталях переповідали історії скривдженого кохання і просили поради.

Одного разу мені зателефонувала знайома, попросила зустрітися. Далі розповіла, що якось увечері, коли чоловік вийшов покурити, вона побачила, що він має сторінку на сайті знайомств. Роздивитись деталі не змогла, бо він увійшов до кімнати, тож вона швидко відійшла від комп’ютера та не подала виду, що щось бачила. Марія припускала, що Василь їй зраджує, що знаходить дівчат через Інтернет і розважається з ними поза її спиною. Вона просила, навіть не просила, а молила допомогти вивести його на чисту воду.

Та як я могла знайти Василя, коли мені була відома єдина деталь – назва сайту… Могла припустити, що він зареєструвався за місцем реального проживання і шукав дівчат у своєму рідному місті. Однак навряд чи це він робив би з реальною фотографією і під реальним іменем, адже був одруженим. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net