Читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення» №8

Як закарпатець залишився і без матері, і без будинку

Маленькому хлопчику довелося пройти через нечувані випробування

Обкладинка свіжого номера газети «Закарпатські оголошення»

Чи знаєте ви, як складається життя у дітей, які виховувалися в дитбудинках? Чи уявляєте, як туди потрапляють при живих батьках? Чи усвідомлюєте, скільки всього потрібно пережити цим людям, коли вони стають дорослими?

По скільки в Ужгороді продають та орендують квартири і будинки

Порівняно з минулим роком нерухомість в Ужгороді трохи подорожчала. Незважаючи на те, що в місті зводиться все більше новобудов, ціни на зросли приблизно на 15%.

Кася Бода: «Здорова людина – щаслива людина»

Все більше і більше українців прагнуть мати гарний вигляд і правильно харчуватися

Чи їли ви колись здорові тістечка, бо ті, що випечені з борошна на яйцях, із цукром та ще й із масляним кремом, здоровими назвати не можна. Від живих тортів ніколи ніхто не набирає зайвих кілограмів, від них немає тяжкості у животі, вони не містять небезпечних хімічних компонентів та емульгаторів. Це – торти з термічно необроблених продуктів і без випікання. Вони з натуральними вітамінами і дуже корисні. Їх можна їсти багато і при цьому зберігати ідеальну фігуру та мати чудове самопочуття.

Кому належить найцінніший скарб, знайдений на Закарпатті

Це – арабські дирхеми. Вони обросли багатьма міфами. Реально цей скарб був. Реально він був опрацьований у Будапешті такими нумізматами, як Ласло Ковач, ще радянським дослідником Фомінним. Вони сказали: «Це угорці!» А угорці трошки погралися в хронологію, що вони прийшли сюди у ІХ сторіччі, придумали період захоплення батьківщини,  розтягнули цей період на два сторіччя, придумали як проходили сюди, завойовували.

19-річного закарпатця під час масової бійки вбили бейсбольною битою

 Покарали тільки одного з 11, що приїхали в чуже село на розбірки

Жахлива бійка сталася 10 січня позаминулого року у селі Горонда, що на Закарпатті, та вирок винесли лише нещодавно. А тоді на 5 жителів села напали 11 невідомих. Приводом бійки стала сутичка між хлопцями на дискотеці напередодні, 9 січня. Як наслідок, Володимир Вереш від удару битою по голові помер. Ще троє учасників інциденту отримали ушкодження. Деяким учасникам бійки висунули звинувачення, а дехто – досі на волі.

Ужгородці до смерті загодовують собак

Бідолага цілими днями спить на Швабскій. Що не так із білявкою?

Ужгородські собаки дуже розумні, а ужгородці – люди щедрі. Газета «Закарпатські оголошення» неодноразово писала про безхатьків, які виживають на вулиці завдяки тому, що їх підгодовують.

Про це і більше читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net