Ознаки чоловічої сексуальності міфи і факти

Якби чоловіки знали, по скількох ознаках жінки намагаються визначити потенційну сексуальність кожного нового представника чоловічої статі, що з’явилася на їхньому горизонті, вони щонайменше були б здивовані. На що лише жінки не дивляться! Одні найвірнішою ознакою готовності до сексуальних подвигів вважають ніс, інші – великий або середній палець, треті і зовсім вважають за краще мати справу лише з лисими або в крайньому випадку лисіючими представниками чоловічої статі. Існує ціла система жіночих забобонів і прикмет. Так які з них можна вважати вірними? – пише «Погляд»

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Форма носа чоловіка  відповідає формі його    чоловічої гідності

Цікаво, що саме так визначали розмір пеніса древні греки. Учені з британського Національного інституту медичних досліджень пішли далі, розробивши цілу формулу: для визначення довжини статевого члена вони радять до розміру взуття чоловіка додати п’ять і розділити на два. Отримане число і буде шуканим. Насправді довжина і форма носа не так вже часто збігаються з довжиною і формою пеніса, а збіги, що зустрічаються, – не стільки правило, скільки виключення з нього.

Найсексуальніші    чоловіки – лисі

Частенько облисіння представників сильної статті викликає надлишок в організмі статевого гормону – тестостерона: чим більше його в організмі – тим на більші подвиги здатний чоловік в ліжку. На жаль, і це не завжди відповідає дійсності. Більше того, інколи облисіння говорить про початок проблем зі здоров’ям, наприклад з серцем. Ось це якраз відбувається з вини тестостерона. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net