92-річна жінка фотографується в одних трусах

Хелен Руб ван Вінкл – найстарша користувачка Іnstagram. Вона неймовірно стильна і яскрава. Жінці 92 роки, однак вона поводиться так, наче має всього 16. Весела, бешкетна і незвична диво-бабуся  має 3,8 мільйона підписників. Хелен справді популярна серед молоді! Серед її шанувальників навіть поп-діви Ріанна та Майлі Сайрус.

Завдяки яскравому образу і гострому слівцю, адже нерідко вона вживає ненормативну лексику, її люблять і нею захоплюються.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Однак не завжди вона «зависала» у соцмережах. Американка раніше мала невелику ферму, доглядала за садом і щонеділі ходила до церкви.

На Іnstagram бабусю «підсадила» правнучка. Саме вона першою виклала на своїй сторінці фото бабусі. Хелен пригадує, що була вражена, скільки людей подивилося світлину, на якій вона була у шортах, футболці та з краваткою. Згодом жінка створила власний акаунт і почала вести сторінку. Тоді їй було 85 років. Із того часу вона опублікувала 330 фото, на яких позує у найрізноманітніших ситуаціях: на пляжі, на модній тусовці, в літаку, на природі, у парку розваг, у автомобілі, на велосипеді, вдома у спальні на ліжку з газетами. Хелен не соромиться свого тіла і виставляє фотографії в купальнику, у коротких спідницях та з декольте, навіть у одних трусах. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост